Accepteer de situatie

In mijn e-book “Jouw Krachtige Kind” geef ik je 7 verrassende tips. Deze tips ondersteunen je bij het zetten van de eerste stap om in plaats van twijfel weer blijdschap in je gezin te brengen. En dat begint bij jou, want om je kind te kunnen helpen, zul je zelf de eerste stap moeten zetten. Ik ondersteun je daar graag bij.

Eén van de tips die ik geef, gaat om het accepteren van de situatie. Wanneer je de situatie accepteert krijg je rust en vertrouwen. Je hebt een beginpunt om vanuit te starten. Het is zoals het is en het is goed zo. Van daaruit kun je verder naar een oplossing zoeken. Door de rust en het vertrouwen kun je stap voor stap weer iets positiefs opbouwen. Het komt je hele gezin ten goede. Er is weer lichtheid en blijdschap in jullie leven, omdat je bezig bent naar een oplossing te zoeken. Het betekent dat je vanuit vertrouwen gaat zien dat een oplossing mogelijk is. In mijn e-book geef ik je een tip hoe je de situatie leert te accepteren.

Wil je meer weten, kijk dan op www.jouwkrachtigekind.nl/home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *