Ik nodig je uit

Je ziet dat je kind het moeilijk heeft: hij is veel boos, schreeuwt, maakt ruzie, of trekt zich juist terug, is alleen, huilt, is onzeker, is perfectionistisch, legt de lat hoog voor zichzelf. Hij heeft moeite om op een goede manier met zijn emoties om te gaan. Je kind heeft weinig zelfvertrouwen en is gevoelig. Hij trekt zich dingen snel aan vanuit die gevoeligheid en onzekerheid.

Als je kind problemen heeft, heeft dat ook invloed op je relatie en je andere gezinsleden. Jij en je partner botsen vaker of proberen juist het conflict te vermijden. De spanning loopt op, de balans is weg. Tussen je kinderen onderling vinden ook meer ruzies plaats door de aanwezige spanning.

Je voelt je onzeker. Je bent op zoek naar handvatten. Je wilt graag weer zekerheid en blijdschap voelen in jouw gezin.

Dat is de reden dat ik je uitnodig direct een sessie Jouw Krachtige Kind in mijn agenda te boeken.

Het boek op de foto heet Het Kleurenmonster. Emoties kunnen heel verwarrend zijn voor kinderen. Wanneer je met je kind in gesprek gaat, kun je hem uitleggen waar de verschillende emoties vandaan komen. Het verhaal, met de bijbehorende afbeeldingen, werkt heel verduidelijkend voor kinderen.

Kijk op www.jouwkrachtigekind.nl/gratis-sessie om direct een afspraak met mij te boeken voor een kosteloze kennismaking. Doe het snel, want mijn agenda zit snel vol. Wacht niet langer, wat het zou zonde zijn als de problemen groter worden. Wanneer je direct een afspraak in mijn agenda maakt, kunnen we snel en oplossingsgericht aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *