Inspiratie

Terwijl ik bezig ben met mijn website, ik schrijf op mijn laptop aan de keukentafel, komt opeens de zon door. Ik heb net het stuk geschreven dat over mijzelf gaat. De doorkomende zon voelt voor mij als een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik word er haast emotioneel van.

Voor mij is dit stuk over mezelf het lastigste stuk van de website. Ergens wil ik ook mijn kind beschermen. Doe ik er goed aan om dit naar buiten te brengen? Aan de andere kant illustreert dit verhaal zo goed mijn boodschap. Door mijn eigen ervaringen wil ik andere kinderen en ouders graag helpen. Naast dat ik kinderen en ouders bewust wil laten worden van waarom hun kind doet zoals het doet zodat de balans en binding binnen het gezin kunnen herstellen, wil ik mijn bijdrage leveren aan de herkenning en erkenning van hooggevoelige kinderen.

Een aantal maanden geleden was ik op het HSP Congres in ’t Spant in Bussum. Ik heb mij de hele dag ondergedompeld in alles over hooggevoeligheid. Ik vond er herkenning en erkenning over hooggevoeligheid. Op deze dag is mijn nieuwe missie aangewakkerd. Daar zag ik de film die Elaine Aron heeft gemaakt over hooggevoeligheid: “Sensitive – The untold story”. Deze film raakte mij diep. Veel meer mensen zouden dit moeten zien, ging er door mij heen. Zeg het voort… Hij is zeer de moeite waard.

 

 

 

Door mijn verhaal naar buiten te brengen, ga ik in het licht staan en kan ik weer stralen.        

 

Ik hoop dat ik mijn licht ook over jullie gezin mag laten stralen.

 

 

Ik hoor graag of ik iets voor jullie mag betekenen.