Laat je kind zijn kwaliteiten ontdekken

Zicht op talenten en versterking van zelfvertrouwen

Wil jij je kind meer zicht op zijn talenten meegeven zodat hij een completer zelfbeeld krijgt?
Wil je dat je kind zijn zelfvertrouwen versterkt?
Het avontuurlijke kaartspel Schatgravers zorgt voor bewustwording van de kwaliteiten van jouw kind waardoor het zelfvertrouwen wordt versterkt.

Schatgravers

Schatgravers is een kaartspel dat tegelijkertijd licht en luchtig voelt en de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt.
Door het spel samen in jouw gezin te spelen, maak je echt contact met elkaar. Jullie staan met elkaar in verbinding. Je kind ontdekt zijn talenten door speelse en zinnige opdrachten te doen met veel plezier en positiviteit.
Doordat je kind zich bewust wordt van zijn talenten, krijgt hij een completer zelfbeeld en wordt zijn zelfvertrouwen versterkt.

Enthousiast geworden?

Ben je, nu je dit gelezen hebt, net zo enthousiast als ik over Schatgravers? Nieuwsgierig geworden?
Het kaartspel Schatgravers is bij mij te verkrijgen in mijn praktijk.
Gun je kind en jouw gezin dit prachtige spel. Een mooi cadeau voor de vakantie om de verbinding binnen jullie gezin te versterken.

Nieuwe training Schatgravers

Wil je na het spelen van het spel je kind alsnog opgeven voor de training Schatgravers? Dat heeft echt meerwaarde aangezien je kind dan in verbinding is met leeftijdgenoten. Dat geeft een mooie dynamiek met betrekking tot het ontdekken van talenten, een completer zelfbeeld krijgen en zijn zelfvertrouwen versterken.

Volgende week maak ik de data bekend van de training die in het najaar start. Hou mijn website in de gaten. Ik zie je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *