Training Schatgraven

Je gevoelige, onzekere kind

Is jouw gevoelig kind onzeker? Weet hij waar hij goed in is? Heeft hij een compleet zelfbeeld?

Vermoedelijk is dat niet het geval. Veel kinderen weten niet altijd waar ze goed in zijn. Door zijn gevoelige aard en het onzeker voelen, heeft hij niet het idee dat hij “in charge” is. Hij heeft moeite om zijn grenzen aan te geven. Dit leidt regelmatig tot situaties dat je kind met zijn mond vol tanden staat en niet voor zichzelf opkomt.

Gun jij het je kind dat hij plezier en positiviteit beleeft en zich zekerder voelt? En weet je even niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Alles wat je aandraagt, lijkt haast het tegenovergestelde effect te hebben. Wat kun je doen?

Inzicht in talenten en versterkt zelfvertrouwen

Laat je kind bij mij komen Schatgraven. Je kind zal op speelse en creatieve wijze ontdekken wat zijn talenten zijn. Hij doet dit in een groepje van 6 kinderen die in totaal 4 keer samen komen. Hij heeft de gelegenheid om te oefenen met opkomen voor zichzelf. Door samen op ontdekking te gaan naar zijn kwaliteiten komt hij met zichzelf en de ander in verbinding. Het versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Hij wordt ondergedompeld in positiviteit. Je kind ontdekt zijn kostbare eigenschappen door speelse en zinnige opdrachten te doen. Dit geeft je kind een goed gevoel: hij voelt zich blij en zeker.

Doordat je kind zich bewust is geworden van zijn talenten krijgt hij een completer zelfbeeld en wordt zijn zelfvertrouwen versterkt.

Cadeau

Na afloop van de training krijgt je kind het spel als prachtig cadeau mee naar huis. Het voordeel van dit cadeau is dat het hele gezin kan werken aan plezier en harmonie. Het spel brengt positiviteit in jouw gezin. De verbinding tussen jouw gezinsleden wordt groter door de mooie inzichten die jullie krijgen. Laat je raken en inspireren. Beleef veel moois met elkaar op deze reis waardoor de verbinding in jouw gezin toeneemt. Ga samen op ontdekking!

Praktische zaken

Wie:                6 kinderen van 8 t/m 11 jaar

Data:              28 oktober, 4 , 11 en 18 november

Tijdstip:          15.30 uur – 17.00 uur

Locatie:          Praktijk Kindercoach Simone

Kosten          

Voor de gehele training Schatgraven zijn de kosten €145,20 .

Meld je kind direct aan

Gun het je kind om bij mij te komen Schatgraven en meld hem gelijk aan door op onderstaande te klikken.